29 June 2015

Melaka Part 5 - (Last day) - Klebang Coconut Shake

Assalammualaikum,

Fuhhh..Akhirnya last entry! Ok. The quick one! Kitorang check out pukul 12. Pagi tu cam biasa breakfast dan main kat water park dulu. Pas setel check out kitorang terus menuju ke Klebang Coconut Shake. Memang totally tujuan ke situ. Sampai sana azan Zuhur and lunch hour bagi yang berkerja. So agak ramai la kat situ. Aku order coconut shake special 2, pulut kuning, nasi lemak dan mihun. Rasa dia just so-so..Memang speciality dalam coconut shake je la. Habis makan terus balik KL. Tak singgah memana dah. Kitorang tapau coconut shake untuk bawak balik jugak. Untuk mak gombak dan mak sentul. Haha..Sampai sana just nice. Ice cream tak cair pun. Yelah. Bukan jauh pun Melaka - KL tuuu...Kalau ko dari Kelantan lain cerita la. Ok. Tu je cerita holiday Melaka dari saya. Semoga terhibur. Puihhhh...Hahahahaha...



-peace-

2 comments:

sa'adah by atiehilmi said...

waa.. ini memang ein.. nasib baik saya tengok time belum imsak, so boleh layan togok air kosong smbil bayangkan coconut shake ni.. hee~ ade try asam pedas claypot klebang x ?

Nazima said...

Hai..saya try asam pedas kat Selera Kampung. Not bad la. yang awak cakap tu kat kedai coconut shake jugak ke?